Hava Durumu

Milletvekillerinin mazbata alım töreni

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 1 Kasım'da Kocaeli'den seçilen AK Parti'li 6 milletvekili ile birlikte, İl Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2015 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2015 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Milletvekillerinin mazbata alım töreni

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Kocaeli Milletvekilliğine seçilenlerle beraber il seçim kurulundan mazbatalarını aldı. Bakan Işık ve diğer milletvekillerinin mazbata alım törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başta olmak üzere ilçe belediye başkanları ve AK Parti İl Teşkilatı üyeleri katıldı.

Adliye çıkışında kısa bir açıklama yapan Bakan Işık, "26. dönem milletvekilleri bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Kocaeli'den AK Parti listesinden seçilen 7 arkadaşımıza, Cumhuriyet Halk Partisi listesinden seçilen 3 arkadaşımıza ve Milliyetçi Hareket Partisi listesinden seçilen 2 arkadaşımıza başarılar diliyorum. İnşallah 26. dönem Türkiye için çok güzel hizmetlerin yapıldığı, Türkiye'nin büyümesine, kalkınmasına katkı sağlandığı bir dönem olur. Gerek Kocaeli'de verdiğimiz sözlerin tamamının hayata geçmesi için, gerekse AK Parti seçim beyannamesinde ortaya koyduğumuz bütün maddelerin hayata geçmesi için bütün gayretleri ortaya koyacağız" dedi. 

Bakan Işık ve beraberindekiler açıklamaların ardından Kocaeli Adliyesi önünde toplu fotoğraf çektirdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.