Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmara Denizi'nde korkutan deprem!

Marmara Denizi'nde 05 Ocak 2025 tarihinde meydana gelen 3.2 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Depremin derinliği 8 kilometre olarak kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2025 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2025 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
Marmara Denizi'nde korkutan deprem!

Marmara Denizi'nde bugün saat 12.39’da, 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Türkiye Saatine (TSİ) göre kaydedilen depremin merkez üssü 40.8318 kuzey enlemi ve 28.0408 doğu boylamında yer aldı. Depremin derinliği 8 kilometre olarak ölçüldü. Hafif şiddette hissedilen deprem kısa süreli endişeye yol açtı ancak herhangi bir hasar ya da yaralanma bildirilmedi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem ile ilgili detayları paylaştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.