Hava Durumu

Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum | 28 Mart 2024 Perşembe|

Yola çıkacak olan sürücüler, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt arıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 07:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 07:28
Kaynak: Haber Merkezi
Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum | 28 Mart 2024 Perşembe|

Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 9 Mayıs Perşembe| sorularına arama motorları üzerinden yanıt aranmaya başlandı. Yapılan incelemenin ardından, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 9 Mayıs Perşembe|" sorularına yanıt bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 9 Mayıs Perşembe günü için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı.  Peki, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 9 Mayıs Perşembe|" İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM: 

İzmir-Çeşme Otoyolunun 5-7.km.leri arasında ( Alaçatı-Ocacık kavşağı) bakım onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme istikameti sol şerit kapatılacağından, ulaşım orta ve sağ şeritlerden sağlanmaktadır. Sürücülerin Trafik İşaret ve İşaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolunun Gelibolu Güney Kavşağı-Lapseki Kavşağı Kesimi 1-3.km.leri arasında 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadükleri üzerinde bakım-onarım çalışması nedeniyle Lapseki istikametinde çalışma programına göre sağ veya sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

Aydın-Çeşme-Çanakkale-Karşıyaka bağlantı kollarının Aydınlatma direklerinin Demontaj montaj çalışmaları nedeniyle 29.04.2024 -09.05.2024 tarihlerinde 23:00-05:00 saatleri arasında yol trafiğine kapatılarak ulaşım otogar istikametinden devam ederek otogar gişeleri önünde U dönüşü yapılarak Aydın-Çeşme ayr.-Çanakkale-Karşıyaka istikametinden sağlanacaktır.

İstanbul-Ankara yolunun Bolu dağı geçişi 43-45.km.leri arasındaki heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü (Gidiş-Geliş) olarak sağlanmaktadır. Özel yük taşıyan geniş araçların bu güzergahı kullanmamaları gerekmektedir.

Eceabat-Gelibolu-Keşan yolunun 62-65.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Isparta-Eğirdir yolunun 14.km.sinde hidrolik sanat yapısı yapım çalışmaları nedeniyle Isparta-Eğirdir gidiş istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikamet den iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Nevşehir-Aksaray yolunun 30-36.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Kütahya-Eskişehir yolunun (Kütahya Porselen A.Ş. fabrikası mevkii) 31.km.sinde yapılacak olan menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Manisa-Turgutlu yolunun 8-15.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Trabzon-Gümüşhane İl Sınırı-Torul-Gümüşhane yolunun 42-54.km.leri arasında (Gümüşhane Çevre yolu) bulunan 10 adet tünelde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 08.05.2024-10.05.2024 tarihlerinde 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.