Hava Durumu

Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum | 16 Nisan 2024 Salı|

Yola çıkacak olan sürücüler, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt arıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 07:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 07:14
Kaynak: Haber Merkezi
Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum | 16 Nisan 2024 Salı|

Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 16 Nisan 2024 Salı| sorularına arama motorları üzerinden yanıt aranmaya başlandı. Yapılan incelemenin ardından, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 16 Nisan 2024 Salı| " sorularına yanıt bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 16 Nisan Salı günü için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı.  Peki, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 16 Nisan 2024 Salı| |" İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM: 

TEM Otoyolunun Kınalı Kavşağı-Gümüşova Kavşağı Kesimi arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle her gün 22:00-06:00 saatleri arasında kesimler halinde şerit daraltma yapılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

Ankara-Niğde Otoyolunun Emirler Kavşağı bağlantı yolu 1-2.km.leri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ankara ve Niğde istikametlerinde sağ şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 45-47.km.leri arasında Kahramankazan-Ankara istikametinde banket dışı ilave servis yolu yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Çivril-Denizli yolunun 36-37.km.leri arasında kavşak alanında au birikmesi nedeniyle drenaj hattı çalışması yapılmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmleri gerekmektedir.

Tekirdağ-İstanbul İl Sınırı-Büyükçekmece yolunun 22-25.km.leri (Silivri Geçişi) arasında yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Bandırma-Biga yolunun 42-44.km.leri arasında kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle 1.şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

Antalya-Korkuteli yolunun 0-1.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 43-45. Km. leri arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

Diyarbakır-Mardin yolunun 13-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Trabzon-Rize yolunun 26.km.sinde bulunan Araklı tünelinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönündeki tüpler 16-17.04.2024 tarihlerinde 08:00-17:00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak olup ulaşım servis yolundan sağlanacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.