Hava Durumu

Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum | 11 Mayıs Cuma|

Yola çıkacak olan sürücüler, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt arıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 07:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 07:37
Kaynak: Haber Merkezi
Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum | 11 Mayıs Cuma|

Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 11 Mayıs Cuma| sorularına arama motorları üzerinden yanıt aranmaya başlandı. Yapılan incelemenin ardından, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 11 Mayıs Cuma|" sorularına yanıt bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 11 Mayıs Cuma günü için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı.  Peki, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 11 Mayıs Cuma|" İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM: 

TAG Otoyolunun Serbest Bölge Kavşağı-Mersin Kavşağı Kesimi 0-1.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım sol şeritten sağlanmaktadır.

Kartepe-Sakarya yolunun 0-1.km.leri arasında Kozluk Köprülü Kavşağı B Kolunda yapım çalışması nedeniyle Düzce-Sakarya istikametinde iki şerit trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Kozluk Caddesi ve Ada Sanayi Caddesi üzerinden sağlanacaktır. (10.05.2024-08:00)

Akçakoca-Düzce yolunun 14-18.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Düzce-Akçakoca istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

İzmir-Torbalı-Belevi yolunun 22-24.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Adıyaman-Kahta yolunun 11-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Diyarbakır-Mardin yolunun 13-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74.km.leri arasında yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.