Hava Durumu

Hangi yollarda çalışma var? 5 Mayıs Pazar günü Türkiye yollarında son durum...

Yola çıkacak olan sürücüler, "Hangi yollarda çalışma var? 5 Mayıs Pazar günü Türkiye yollarında son durum..." sorularına yanıt arıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Hangi yollarda çalışma var? 5 Mayıs Pazar günü Türkiye yollarında son durum..." sorularına yanıt bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 06:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 06:30
Kaynak: Haber Merkezi
Hangi yollarda çalışma var? 5 Mayıs Pazar günü Türkiye yollarında son durum...

Hangi yollarda çalışma var? 5 Mayıs Pazar günü Türkiye yollarında son durum... sorularına arama motorları üzerinden yanıt aranmaya başlandı. Yapılan incelemenin ardından, "Hangi yollarda çalışma var? 5 Mayıs Pazar günü Türkiye yollarında son durum..." sorularına yanıt bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 5 Mayıs Pazar günü için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı.  Peki, "Hangi yollarda çalışma var? 5 Mayıs Pazar günü Türkiye yollarında son durum..." İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM: 

TEM Otoyolunun Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü Sınırı-İzmit Doğu Kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde fiber optik kablo haberleşme altyapı çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Aydın-Denizli Otoyolunun Pamukkale-Kocabaş Kesimleri arasında bulunan Çürüksu Viyadüğünde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Denizli-Aydın istikametindeki 7-12.km.leri arasında ulaşım iki yönlü olarak sağlanacaktır. (06.05.2024-08.05.2024)

Ankara Çevre Otoyolunun 8-9.km.leri arasında yer alan Karataş Viyadüğünün Çankaya Kavşağı istikameti genleşme derzi değişimi nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacaktır.

Ermenek-Mut yolunun 10-30.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Anamur-Aydıncık yolunun 44-45.km.leri arasında heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Çanakkale-Çan yolunun 17-21.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Antalya-Korkuteli yolunun 0-1.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Of Çaykara yolunun 15-18.km.leri arasında yapılmakta olan yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.9

İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.