Hava Durumu

Hangi yollar kapalı ve çalışma var? Türkiye yollarında son durum...| 18 Nisan Perşembe |

Vatandaşlar, "Hangi yollar kapalı ve çalışma var? Türkiye yollarında son durum... sorularının yanıtları araştırılıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Hangi yollar kapalı ve çalışma var? Türkiye yollarında son durum... " sorularına yanıt bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 07:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 07:22
Kaynak: Haber Merkezi
Hangi yollar kapalı ve çalışma var? Türkiye yollarında son durum...| 18 Nisan Perşembe |

Hangi yollar kapalı ve çalışma var? Türkiye yollarında son durum...  soruları arama motorları üzerinden araştırılıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Hangi yollar kapalı ve çalışma var? Türkiye yollarında son durum...   " sorularına yanıt bulundu. Peki, Hangi yollar kapalı ve çalışma var? Türkiye yollarında son durum... İşte detaylar...

Karayolları Genel Müdürlüğü, 18 Nisan Perşembe 2024 için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı. Peki, Hangi yollar kapalı ve çalışma var? Türkiye yollarında son durum... İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM:

TEM Otoyolunun Kınalı Kavşağı-Gümüşova Kavşağı Kesimi arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle her gün 22:00-06:00 saatleri arasında kesimler halinde şerit daraltma yapılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

Aydın-Denizli Otoyolunun 19-22.km.leri arasında şev kayması nedeniyle çalışma yapılacağından, Aydın-Denizli istikameti emniyet şeridi ve sağ şerit trafiğe kapatılacağından, ulaşım orta ve sol şeritlerden sağlanmaktadır.

Aksaray-Ortaköy yolunun 9-11.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 30-33.km.leri arasında Ankara-Kahramankazan-Kızılcahamam istikametinde banket dışı ilave servis yolu yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 78-82.km.leri arasında bulunan tünellerde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09:00-17:00 saatleri arasında (cumartesi ve pazar hariç) ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır. (17.04.2024- 10.05.2024)

Artvin-Erzurum yolunun 1.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Ordu-Ulubey-Gölköy yolunun 19.km.sinde heyelan çalışmaları nedeniyle Ordu istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Zara-Şerefiye-Suşehri yolunun 3-9.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir

Adıyaman-Kahta yolunun 11-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Zonguldak-Devrek yolunun 4-5.km.leri arasında şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları nedeniyle Zonguldak istikameti kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.