Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan SADAT açıklaması

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargıtay'ın Canan Kaftancıoğlu kararı için "Siyasetin değil hukukun konusu" dedi. Kılıçdaroğlu'nun SADAT'a gitmesine de değinen Erdoğan, "Masum bir gündem oluşturma çabası değil" diye konuştu. Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı tartışmasına yönelik değerlendirmeleri de oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan SADAT açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

''19 Mayıs milletimizin şartların en zor olduğu dönemde bile kendi yolunu çizme ifadesinin göstergesidir. 

Cumhur İttifakı olarak önümüzdeki dönemde de eser ve hizmet siyasetiyle yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.

RİZE-ARTVİN HAVALİMANI

Dünyanın deniz üzerinde 5 ytane havalimanı var, ikisi bizim ülkemizde. Ordu-Giresun ve Rize-Artvin Havalimanları. Her ne kadar bazı gafiller Rize-Artvin Havalimanı'na kulp takmaya çalışsa da biz ilk günden projemizin başarılı sonuçlarını gördük. 

2023 SEÇİMLERİ

2023 seçimleri bir final değil, büyük ve güçlü Türkiye için yeni bir milat yeni bir başlangıç olacaktır. AK Parti’nin kazandığı her seçim böyle bir başlangıçtır. Eser ve hizmet siyasetimizden, demokrasi ve kalkınma programlarımızdan taviz vermeden samimiyetle çalışacağız. 

YARGITAY'DAN CANAN KAFTANCIĞLU KARARI

CHP İstanbul İl Başkanı hakkıındaki yargı kararının ardından bize yönelik hakaret ve iftira kampanyası başlattılar.  Yargı kararları eleştirilebilir ama kişililk haklarına saldırı derecesinde sözler siyasetin değil hukukun konusudur. Ettikleri her kem sözün hesabını hukukta verecekler. 

KILIÇDAROĞLU'NUN SADAT AÇIKLAMASI

Masum bir gündem oluşturma çabası değil. SADAT'ın yöneticileriyle yakından uzaktan alakam olmadığı halde, bunun adeta darbeci kuruluş olduğunu söyleyecek kadar (Kılıçdaroğlu) terbiyesizleşiyor.

ATATÜRK HAVALİMANI TARTIŞMASI 

Tüm darbecilerin demokrasimize yaptıklarını gizlemek için kullandıkları hep Atatürk ismi olmuştur. Dertleri Atatürk'ün ismine sahip çıkmak değil. Atatürk Havalimanı'nın bir pisti faaliyettedir. 

12 Eylül darbesine kadar adı Yeşilköy Havalimanı'ydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.