Hava Durumu

Fişek gibi kampanya duyuruldu! Çeyrek altın fiyatına hazine arazisi alacaksınız

Milli Emlak 72 ilde arazi satışına başladı. İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
Fişek gibi kampanya duyuruldu! Çeyrek altın fiyatına hazine arazisi alacaksınız

Türkiye genelinde konut fiyatlarının yükselmesiyle birlikte, ev sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyenler için Milli Emlak tarafından sunulan bir fırsat var. Milli Emlak, 72 ilde çeyrek altın fiyatına hazine arazisi arsa fırsatı sunuyor. Bu fırsatla, prefabrik evleriniz için uygun bir arsa sahibi olabilirsiniz.

İstanbul, Ankara, ve İzmir gibi büyük şehirler de dahil olmak üzere Türkiye genelindeki birçok ilde hazineye ait atıl durumda olan araziler satışa sunuluyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden bu arazilerin satışıyla ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Fişek gibi kampanya duyuruldu! Çeyrek altın fiyatına hazine arazisi alacaksınız Bursa Hayat Gazetesi -2

Milli Emlak’ın sunduğu hazine arazilerinin ödeme koşulları oldukça esnek. Peşinatınızı vererek kalan tutarı 24 ay taksitle ödeyebilirsiniz. Ayrıca, hazine arazisi satın alanlara devlet tarafından 5 yıl boyunca emlak vergisi muafiyeti imkanı da sunuluyor.

Prefabrik ev sahibi olmak isteyenler veya yatırım yapmak isteyenler için bu fırsat büyük bir avantaj sunuyor. Detaylı bilgi ve satışa sunulan arazilerin listesi için Milli Emlak’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.