Hava Durumu

Emekliler hemen hesaplarını kontrol etsin! Maaşlarına ek 18 bin TL yatırılıyor

Yapıkredi'den emekli promosyonu almak için son 10 gün! İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
Emekliler hemen hesaplarını kontrol etsin! Maaşlarına ek 18 bin TL yatırılıyor

Milyonlarca emeklinin dikkatini çeken ve gündemde önemli bir yer tutan konulardan biri olan maaş promosyonlarına ilişkin detaylar netleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamu bankalarının emekli maaş promosyonlarını 8 bin TL ile 12 bin TL arasına yükselteceğini duyurmasının ardından, özel bankalar da harekete geçti ve promosyon tutarları oldukça yükseldi.

Bu kapsamda en dikkat çeken bankalardan biri olan Yapı Kredi, emeklilere özel oldukça cazip bir promosyon sunuyor. Yapı Kredi’nin emekli promosyonu 2024 için belirlediği tutarlar, emeklilerin yüzünü güldürmeye yetecek düzeyde.

Yapı Kredi tarafından, emeklilerin Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamasının ardından 18 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapılıyor. Ayrıca, promosyon tutarları aylık net maaş tutarına göre belirlenmiş olup, detaylar şu şekilde:

Emekliler hemen hesaplarını kontrol etsin! Maaşlarına ek 18 Bin TL yatırılıyor Bursa Hayat Gazetesi -2

Aylık Net Maaş Tutarı: 0 – 9.999 TL ise Promosyon Tutarı 6.250 TL

Aylık Net Maaş Tutarı: 10.000 TL – 14.999 TL ise Promosyon Tutarı 10.000 TL

Aylık Net Maaş Tutarı: 15.000 TL – 19.999 TL ise Promosyon Tutarı 12.500 TL

Aylık Net Maaş Tutarı: 20.000 TL ve üzeri ise Promosyon Tutarı 15.000 TL

Yapı Kredi’nin emekli promosyonu başvuruları 30 Nisan’a kadar devam edecek. Emekliler, 18 bin TL’lik bu promosyon ödemesinden faydalanmak için son başvuru tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.

Başvurular, SSK veya Bağ-Kur’dan emekli olanlar için e-Devlet / SGK Müdürlüklerine, Emekli Sandığı’ndan emekli olanlar için ise çalışılan kuruma ya da Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı’na iletilen emeklilik başvuru dilekçesinde Yapı Kredi’nin tercih edilmesiyle yapılıyor.

Emekliler hemen hesaplarını kontrol etsin! Maaşlarına ek 18 Bin TL yatırılıyor Bursa Hayat Gazetesi -3

Yapı Kredi müşterisi olmayan emekliler ise Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek kolayca banka müşterisi olabiliyorlar. Banka, SGK emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilere nakit promosyondan faydalanma fırsatı sunuyor.

Ek olarak, promosyonu alan emeklilere 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi halinde 1.000 TL ek nakit ödül veriliyor. Ayrıca, yine 60 gün içinde asıl bireysel kredi kartları ile toplamda 1.000 TL harcama yapılması halinde 1.000 TL ek ödül veriliyor. Yapı Kredi Mobil uygulamasına ilk kez giriş yapıldığında ya da uygulamanın yeniden aktif kullanılmaya başlanması halinde dijital aktiflik kapsamında 1.000 TL ek ödül veriliyor.

Emeklilere sunulan bu avantajlarla, Yapı Kredi emekli promosyonu 2024, emeklilerin maddi açıdan rahatlamasına önemli katkılar sağlayacak gibi görünüyor. Yapı Kredi’nin sunduğu bu avantajlarla emekliler, maddi açıdan daha güvende ve rahat bir geleceğe adım atma fırsatı buluyorlar. Başvurmak için elinizi çabuk tutun, yalnızca 10 gün kaldı…

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.