Hava Durumu

Yıldırım’da çocuklar ödül aldı!

Yıldırım Belediyesi ‘Okul Sporları İlçe Şenlikleri’ malzeme dağıtımı ve ödül töreni Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
Yıldırım’da çocuklar ödül aldı!

Bursa’da Yıldırım Belediyesi ilçenin spor kenti kimliğin ön plana çıkaracak çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor. İlçede sporu yaygınlaştırmak ve tabana yaymak için süratle çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, bu kapsamda Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde ‘Okul Sporları İlçe Şenlikleri’ ilkokul yarışmaları malzeme dağıtımı ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşen Okul Sporları İlçe Şenlikleri Ödül Töreni ve Malzeme Dağıtımı programına Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanı sıra Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Demirci, okul müdürleri, sporcular ve aileleri katıldı.

İlkokul kademesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken yarışmaya katılan tüm okullara Yıldırım Belediyesi tarafından spor malzemesi dağıtımı yapıldı. Okul Sporları İlçe Şenlikleri’ne ilkokul kategorisinde 39 okuldan 890 öğrenci katıldı.

Okul Sporları İlçe Şenlikleri ile toplamda 4 bin 142 çocuğu sporla buluşturacaklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz; “Birbirinden eğlenceli çekişmeli yarışmaları seyrettik. Çocuklarımız takım ruhunu, mücadele etmeyi, paydaşlığı öğrensin istedik. Çalışmadan kazanılamayacağını sporla birlikte öğrensinler, enerjilerini doğru bir şekilde harcasın dedik. Çalışmalarımız bunun ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Hepsinin başarıları daim olsun herkesi yürekten kutluyorum. Kıymetli hocalarımıza ilçe spor ve ilçe mil eğitim müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Göreve geldiklerinden beri 22 spor tesisini hayata geçirdiklerini açıklayan Başkan Yılmaz; "Önümüzdeki dönemde de Yıldırım’ı sporda parlayan bir kent yapmak adına 8 yeni projemiz var. Onları da tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Yıldırım spor yapan gençlerle daha güzel” diye konuştu.

Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, “Spora olan desteklerinden dolayı Yıldırım Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda futbol müsabakası ve beceri parkurunda dereceye giren öğrencilere Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyet öğrencilere madalya ve ödüllerini takdim etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.