Hava Durumu

'Takside pos yoldaki dost' ile güvenilir hizmete devam

Türkiye’de takside kart uygulamasını başlatan öncü firma Takside pos Türkiye’de 13. Bursa’da ilk şubesini açtı. 

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
'Takside pos yoldaki dost' ile güvenilir hizmete devam

Taksi’de kart kullanılmasında öncü rol oynayan Takside pos firması güvenilir hizmet sağlayarak büyümeye devam ediyor. 

Türkiye’nin yirmi iki  şehrinde 7 yıldır hizmet sağlayan Takside Pos, takside kart uygulamasında en güvenilir ve  en çok tercih edilen firma olarak liderliğini koruyor. 

Türkiye’deki taksilerin yüzde 70-80’i tarafından kullanılan Takside Pos firması Türkiye’de 13. Olan Bursa’da da ilk şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 

“İNSANLAR ARTIK NAKİT TAŞIMIYOR”

Takside Pos firmasının, taksilerde güven içerisinde vatandaşın ödeme yapabilmesi ve esnafın parasını anında alabilsin diye kurulduğunu söyleyen Takside pos firmasının Türkiye Satış Müdürü Hasan Olman , “İnsanlar artık yanlarında nakit para taşımıyor. Tüm ödemeleri kart ile yapıyor. Takside de kart kullanırken hiç şüphe duymadan gönül rahatlığıyla ödeme yapabilmeleri için firmayı kurduk. 2017 yılında İstanbul’da takside kart uygulaması başlatan ilk firmayız.Ardından Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli gibi yerlerde hizmet vermeye başladık. Hizmet verdiğimiz ama şubemizin olmadığı illerde var.Bursa taksilerinin yüzde 70’in de hizmet sağlıyoruz. Bursa’da iki yıldır hizmet sağlıyorduk şimdi de şubemizi açtık. Bu şube aynı zamanda taksici arkadaşlarımız için de  bir mola yeri görevi görecek” dedi. 

KAYIP EŞYALARA ULAŞABİLİRİZ

Takside Pos firmasının İnsan Kaynakları Müdürü Raşel Tatar, kartla ödeme yapıldığında takside eşyalarını unutan insanlarında Taksi Pos’tu arayıp taksiye ait  iletişim bilgilerine ulaşarak eşyalarını geri alabileceklerini söyledi. 

GÜVENLİ İŞBİRLİĞİ 

Takside Pos’tun Bursa Şube Yöneticisi Osman Kortak, “Takside pos yoldaki dost” sloganıyla  taksici arkadaşların da her zaman yanında olduklarını, birlikte güven içinde bir işbirliği yaptıklarını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.