Hava Durumu

SPX Dağyenice Ultra Trail için geri sayım başladı

Nilüfer Belediyesi’nin de katkılarıyla düzenlenen her yıl Nilüfer’de  büyük bir coşkuyla gerçekleşen SPX Dağyenice Ultra Trail, bu yıl da 24-25 Mayıs tarihlerinde sporseverleri konuk edecek. 

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
SPX Dağyenice Ultra Trail için geri sayım başladı

Nilüfer’in ev sahipliği yaptığı, sporu tarih ve doğayla birleştiren SPX Dağyenice Ultra Trail’in bu yıl beşincisi gerçekleşecek.  Pek çok ülkeden sporcuyu ağırlayan etkinlik  için start verildi. SPX Dağyenice Ultra Trail’de, pek çok  farklı ülkeden yaklaşık 3 bine yakın koşucu yarışacak. 

24-25 Mayıs tarihlerinde düzenlenen SPX Dağyenice Ultra Trail etkinliğe ilişkin detaylar Nilüfer Belediye Başkanı Yardımcısı Okan Şahin, SPX Dağyenice Ultra Trail yarış direktörleri Osman Argat, Erçin Çaçan, Burcu Özhan ile ana sponsor temsilcilerinin yer aldığı toplantıda paylaşıldı.

SPX Dağyenice Ultra Trail için geri sayım başladı Bursa Hayat Gazetesi -2

İbrahim Yazıcı Stadyumunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, “Nilüfer Belediyesi olarak bu güzel yarışmaya ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Sporcularımız koşu sırasında Nilüfer’in doğal güzellikleri ile birlikte olması bizi mutlu ediyor. Ben tüm sponsorlarımıza ve yarışmacılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bursa'nın uluslararası bir arenada değer kazanmasına katkı sağlamaktan dolayı gurur duyduklarını ifade eden SPX Dağyenice Ultra Trail ana sporlarından Copa Pazarlama Müdürü Ekrem Serhan Erdem şu ifadeleri kullandı: 

“Bursa merkezli yüzde yüz Türk sermayeli iklimlendirme markası olarak otuz iki yıldır çevre dostu ürünlerimizde global pazarda yer alıyoruz. Genişleyen ürün yelpazemizle pek çok ülkeye ihracat gerçekleştirerek dünya çapına ulaşmanın gururunu yaşıyoruz.Kuruluşumuzdan bu yana sporun ve sporcunun destekçisi olmayı temel misyonlarımızdan birisi olarak benimsedik. Sporun bireysel ve toplumsal gelişim içinde vazgeçilmez bir vizyon olduğuna inanıyor. Çeşitli spor organizasyonlarında ve etkinliklere sponsor olarak katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu bağlamda hem ülkemizde hem uluslararası alanda sporun gelişimine destek olmayı sürdürebiliriz” diye konuştu.

SPX Dağyenice Ultra Trail ana sporlarından Nefes Dağyenice Doğal Tesisleri Genel Müdürü Alpay Savaş Güçlü açıklamasında  
“Bursa'mızı tanıtan, Bursa'ya güç katan her türlü faaliyetten işbirliğimize devam ettireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.