Bursa'nın İznik ilçesinde yıllar önce 4 masalı bir dükkandan bugün Avrupa'nın en büyük entegre köfte tesisine sahip olan olan Köfteci Yusuf, yeni ekmek arası konseptli şube sayısını artırmaya devam ederken 143'üncü şubesini Bursa Uluyol'da açtı. Köfteci Yusuf Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akkaş yaptığı açıklamada, "Tüm şubelerimizde müşterilerimiz burger siparişi verebilirler. 1 yıl içerisinde uluslararası firmalardan daha çok ürün satıyor hale gelmeyi hedefliyoruz" dedi.
Haber Giriş Tarihi: 17.10.2020 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2020 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da tüm Türkiye'ye yayılan ve dünyada birçok uluslararası zincir markalarla yarışır hale gelen Köfteci Yusuf geçtiğimiz yıl 50 milyon kişiyi ağırlarken, yeni konsept ekmek arası şubeleriyle de hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. 'Ekmek Arası Y' şubelerinde burger, köfte ve döner 10 liraya satılırken içecek ise bedava olarak veriliyor.
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 50 bin metrekare alan üzerine kurulu Köfteci Yusuf Entegre Tesisleri'nde her gün 100 tondan fazla et işlenirken, Türkiye'nin birçok noktasında yer alan Köfteci Yusuf şubelerine taze ürünler gönderiliyor. Köfteci Yusuf Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akkaş yaptığı açıklamada, "Tüm şubelerimizde müşterilerimiz burger siparişlerini verebilirler. 1 yıldır ekmek arası konseptli şubelerimizin sayısı arttırıyoruz. Döner, köfte ve burger şeçenekleriyle hizmet veriyoruz. Ayrıca burgerimizi Hesaplı Kasap'larımızda da çiğ olarak satışını gerçekleştiriyoruz. Dana ve kuzu eti karışımından burgerimizi üretiyoruz. Uluslararası zincir şubelerden farkımız, bizde zincir bir marka olmamıza rağmen günlük üretim yapıp taze ürün satıyoruz. Asla dondurulmuş kullanmıyoruz. Hayvanlarımızı özenle seçiyoruz, kullandığımız baharatları dahi kendimiz çekiyoruz. Tüm ürünlerimizi dönemlerinde alıyoruz. Özel bir ekmek kullanıyoruz. Kullandığımız soslar 5-6 yıl denediğimiz Arge'sini yaptığımız ürünler. Günlük 5-6 ton burger satışı gerçekleştiriyoruz. 1 yıl içerisinde uluslararası firmalardan daha çok ürün satıyor hale gelmeyi hedefliyoruz. Geçen yıl 50 milyona yakın misafir ağırladık. Bu yıl pandemi olmasına rağmen 80 milyon müşteri hedefimize adım adım yaklaşıyoruz." dedi.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Köfteci Yusuf Uluyol'da açıldı
Bursa'nın İznik ilçesinde yıllar önce 4 masalı bir dükkandan bugün Avrupa'nın en büyük entegre köfte tesisine sahip olan olan Köfteci Yusuf, yeni ekmek arası konseptli şube sayısını artırmaya devam ederken 143'üncü şubesini Bursa Uluyol'da açtı. Köfteci Yusuf Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akkaş yaptığı açıklamada, "Tüm şubelerimizde müşterilerimiz burger siparişi verebilirler. 1 yıl içerisinde uluslararası firmalardan daha çok ürün satıyor hale gelmeyi hedefliyoruz" dedi.
Bursa'da tüm Türkiye'ye yayılan ve dünyada birçok uluslararası zincir markalarla yarışır hale gelen Köfteci Yusuf geçtiğimiz yıl 50 milyon kişiyi ağırlarken, yeni konsept ekmek arası şubeleriyle de hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. 'Ekmek Arası Y' şubelerinde burger, köfte ve döner 10 liraya satılırken içecek ise bedava olarak veriliyor.
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 50 bin metrekare alan üzerine kurulu Köfteci Yusuf Entegre Tesisleri'nde her gün 100 tondan fazla et işlenirken, Türkiye'nin birçok noktasında yer alan Köfteci Yusuf şubelerine taze ürünler gönderiliyor. Köfteci Yusuf Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akkaş yaptığı açıklamada, "Tüm şubelerimizde müşterilerimiz burger siparişlerini verebilirler. 1 yıldır ekmek arası konseptli şubelerimizin sayısı arttırıyoruz. Döner, köfte ve burger şeçenekleriyle hizmet veriyoruz. Ayrıca burgerimizi Hesaplı Kasap'larımızda da çiğ olarak satışını gerçekleştiriyoruz. Dana ve kuzu eti karışımından burgerimizi üretiyoruz. Uluslararası zincir şubelerden farkımız, bizde zincir bir marka olmamıza rağmen günlük üretim yapıp taze ürün satıyoruz. Asla dondurulmuş kullanmıyoruz. Hayvanlarımızı özenle seçiyoruz, kullandığımız baharatları dahi kendimiz çekiyoruz. Tüm ürünlerimizi dönemlerinde alıyoruz. Özel bir ekmek kullanıyoruz. Kullandığımız soslar 5-6 yıl denediğimiz Arge'sini yaptığımız ürünler. Günlük 5-6 ton burger satışı gerçekleştiriyoruz. 1 yıl içerisinde uluslararası firmalardan daha çok ürün satıyor hale gelmeyi hedefliyoruz. Geçen yıl 50 milyona yakın misafir ağırladık. Bu yıl pandemi olmasına rağmen 80 milyon müşteri hedefimize adım adım yaklaşıyoruz." dedi.
En Çok Okunan Haberler
Büyük vurgun! Çaldıkları ürünleri kafe ve restoranlara satmaya çalıştılar
Arı ve arı ürünlerine karşı kontrolsüz ilaçlamaya dikkat!
Kara para aklama suçuna yönelik özel harekat destekli operasyon!
Jandarmanın ihbara gittiği evde patlama! Yaralılar var
GBT kontrolü sırasında polise silah çektiler: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Bursa Hande Yener’le coşuyor
Bursa'da şehir turu atan başıboş at arabası şaşkına çevirdi!
Kütahya'da PKK/KCK operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltında
Bursa’ya yeni otoyol müjdesi
Bursa'da zehir tacirlerine darbe!
Almanya'da sel! Binalar tahliye ediliyor
Erzurum şehidini gözyaşları ile toprağa verdi