Hava Durumu

Bursa'da yürek yakan kaza: 4 kişi hayatını kaybetti

Bursa'da bir beton mikseri ile otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobilde bulunan 3 kişi ve mikser sürücüsü hayatını kaybetti, iki kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2022 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da yürek yakan kaza: 4 kişi hayatını kaybetti

Bursa'da bir beton mikseri ile 4 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu baba Mehmet Ali Korkmaz ile oğulları Semih ve Mustafa Efe hayatını kaybetti, mikser sürücüsü Erol Yılmaz olay yerinde öldü, iki kişi de yaralandı.

Kaza saat 11.00 sıralarında Bursa İzmir karayolu İzmir Caddesi Görükle Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmir-Bursa karayolu Bursa istikametinde seyreden Erol Y. idaresindeki 16 NZR 88 plakalı beton mikseri yol kenarındaki bariyerlere çarparak yan yattı. Yaklaşık 100 metre bariyerlerin üzerinde sürüklenen beton mikseri Bursa-İzmir yolu İzmir istikametine gitmekte olan Mehmet Ali Korkmaz idaresindeki 16 APK 709 plakalı otomobile çarptı.

Beton mikseri metrelerce sürüklendikten sonra bariyere saplanarak dururken, otomobil takla atarak kullanılamaz hale geldi. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü Mehmet Ali Korkmaz ve oğulları Semih ve Mustafa Efe hayatını kaybederken, eşi Fatma Korkmaz ve kızı Elif Hüma Korkmaz yaralandı.

Kaza sonucu Bursa-İzmir karayolu uzun süre araç trafiğine kapanırken yola savrulan araba parçaları toplandıktan sonra kontrollü şekilde trafiğe açıldı.

Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelenmesinin ardından Baba ve üç evladının cansız bedenleri Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.