Hava Durumu

Bursa'da yola çıkacaklar dikkat: Trafiğe kapatıldı!

Bursa'da yola çıkacak olan vatandaşlar arama motorları üzerinden araştırma yapmaya başladı. Karayolları Genel Müdürlüğü de 7 Mayıs Salı günü yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'da yola çıkacaklar dikkat: Trafiğe kapatıldı!

Bursa'da yola çıkacak olan vatandaşlar arama motorları üzerinden kısa bir araştırma yaparak "Bursa'da hangi yollarda çalışma var? Hangi yollar kapalı?" sorularına yanıt aramaya başladı. Yapılan araştırmanın ardından, "Bursa'da hangi yollarda çalışma var? Hangi yollar kapalı?" sorularına yanıt bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 7 Mayıs Salı günü için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı.  Peki, "Bursa'da hangi yollarda çalışma var? Hangi yollar kapalı?  7 Mayıs 2024 Salı |" İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM: 

Aydın-Denizli Otoyolunun Pamukkale-Kocabaş Kesimleri arasında bulunan Çürüksu Viyadüğünde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Denizli-Aydın istikametindeki 7-12.km.leri arasında ulaşım iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolunun Gelibolu Güney Kavşağı-Lapseki Kavşağı Kesimi 1-3.km.leri arasında 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadükleri üzerinde bakım-onarım çalışması nedeniyle Lapseki istikametinde çalışma programına göre sağ veya sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

Tem Otoyolu Yol üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Babaeski Kavşağı -Lüleburgaz Kavşağı arası (Km:92 km.-95 km.) Kuzey Taşıma yolu (Edirne İstikameti) kesimler halinde şerit daraltma yapılarak trafik diğer şeritlerden sağlanmaktadır.(Çalışmalar 7/24 gün/saat esasına göre çalışılacaktır.)

Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Taşucu-Silifke-Erdemli yolunun 17-20.km.leri arasında bulunan Yeşilovacık T-1 Tüneli Girişi-Kavşak 1 bölgesinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Nevşehir-Aksaray yolunun 30-36.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Samsun-Ordu yolunun Ünye Çevre yolu 6-8.km.leri arasında Yunus Emre Tünelinin Samsun istikameti, bakım onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer tüpten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65.km.leri arasında bulunan 10 adet tünel ve güzergahlarında elektrik, elektronik, drenaj sistemleri temizlik, bakım ve onarım çalışması nedeniyle 08:00-17:30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 31-35.km.leri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Bursa-İnegöl istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 27-28. Km. leri arasında yapılan heyelan ıslahı çalışmaları nedeniyle 18/04/2024 tarihleri arasında 22-42. Km. ler arası trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım alternatif güzergâh olan, 37-01 ve 37-02 K.K.No.lu Abana-Bozkurt-Isırganlık Geçidi- Çatalzeytin yolundan sağlanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.