Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da uygulama noktasını görünce kaçtı, yakalanınca 'Hayatım bitti' dedi

Bursa'da İstanbul Yolu Caddesi üzerinde ekipler uygulama yaptı. Bir kişi uygulama noktasının 200 metre gerisine aracını bırakıp kaçmaya çalıştı ancak kısa bir süre sonra yakalandı. Alkollü olduğu tespit edilen şahıs 'Tamam, araç sizin ben gidiyorum.' diyerek ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2024 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2024 10:24
Kaynak: İHA
Bursa'da uygulama noktasını görünce kaçtı, yakalanınca 'Hayatım bitti' dedi

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde düzenledikleri uygulamalarla sürücüleri denetlemeye devam ediyor.

İstanbul Yolu üzerindeki uygulama noktasını gören sürücü, yaklaşık 200 metre ilerleyerek aracını park etti ve yaya olarak kaçmaya çalıştı.

Alkol alarak araç kullanan şahıs, ara sokakta trafik polislerine yakalandı.

'HAYATIM BİTTİ'

Yapılan üst aramasından sonra ayağa kaldırılan alkollü sürücü, "Hayatım bitti" açıklamasında bulundu.

"Tamam, araç sizin ben gidiyorum" diyerek kurtulacağını düşünen sürücüye yanıt olarak ekipler "Karakola gideceksin" dedi.

Şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü, araca ise 10 bin lira ceza kesildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.