Mangallık keklik ve sülün besleyen Bursalı müteşebbis, siparişlere yetişemiyor.
Haber Giriş Tarihi: 19.09.2020 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2020 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Uzun yıllar fabrikada işçi olarak çalışan Suat Köprücü, fabrikadan çıkarılınca keklik, sülün ve bıldırcın yetiştirmeye başladı.
Köprücü, ürettiği keklik, sülün ve bıldırcınları kesip, içlerini temizledikten sonra vakumlayarak mangallık olarak satıyor. Lezzetiyle ön palana çıkan keklik eti büyük rağbet görüyor. Köprücü, isteyene kömürde çevirme yaparak pişmiş olarak satarken, isteyene ise temizlenmiş olarak satıyor.
Köprücü, 300 gram gelen kekliklerin tanesini 100 liradan satıyor. Sülünler ise 500 gram geliyor. Köprücü, bunları da 140 liradan satıyor.
Keklik ve sülün etini artık mangallık olarak satmaya başladıklarını ifade eden Suat Köprücü, "Av hayvanlarını çiftliğimizde yetiştirerek mangallık olarak satıyoruz. Mangalda yenilik yapalım dedik. Sülün, keklik ve bıldırcın satışına başladık. Kesip temizlediğimiz bu hayvanları mangallık ve çevirmelik olarak satıyoruz. İsteyene pişmiş olarak veriyoruz. İsteyen ise alıp kendi pişiriyor. Keklik ve sülünün özel müşterisi var. Tavuğun yanında alan da var. 300 gram gelen keklikleri 100 liradan satıyoruz. Sülünler ise 500 gram geliyor. Bunları ise 140 liradan satmaktayız. Özellikle kekliğin müşterisi çok. Lezzetini çok beğeniyorlar. Felçlilere iyi geldiği için şifa niyetine alan da var" dedi.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Bursa'da üretimine başladı, siparişlere yetişemiyor
Mangallık keklik ve sülün besleyen Bursalı müteşebbis, siparişlere yetişemiyor.
Uzun yıllar fabrikada işçi olarak çalışan Suat Köprücü, fabrikadan çıkarılınca keklik, sülün ve bıldırcın yetiştirmeye başladı.
Köprücü, ürettiği keklik, sülün ve bıldırcınları kesip, içlerini temizledikten sonra vakumlayarak mangallık olarak satıyor. Lezzetiyle ön palana çıkan keklik eti büyük rağbet görüyor. Köprücü, isteyene kömürde çevirme yaparak pişmiş olarak satarken, isteyene ise temizlenmiş olarak satıyor.
Köprücü, 300 gram gelen kekliklerin tanesini 100 liradan satıyor. Sülünler ise 500 gram geliyor. Köprücü, bunları da 140 liradan satıyor.
Keklik ve sülün etini artık mangallık olarak satmaya başladıklarını ifade eden Suat Köprücü, "Av hayvanlarını çiftliğimizde yetiştirerek mangallık olarak satıyoruz. Mangalda yenilik yapalım dedik. Sülün, keklik ve bıldırcın satışına başladık. Kesip temizlediğimiz bu hayvanları mangallık ve çevirmelik olarak satıyoruz. İsteyene pişmiş olarak veriyoruz. İsteyen ise alıp kendi pişiriyor. Keklik ve sülünün özel müşterisi var. Tavuğun yanında alan da var. 300 gram gelen keklikleri 100 liradan satıyoruz. Sülünler ise 500 gram geliyor. Bunları ise 140 liradan satmaktayız. Özellikle kekliğin müşterisi çok. Lezzetini çok beğeniyorlar. Felçlilere iyi geldiği için şifa niyetine alan da var" dedi.
En Çok Okunan Haberler
İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı! Bursa dahil 77 ilde büyük operasyon
Niğde - Ankara Otoyolu'nda korkunç kaza: 2 ölü, 40 yaralı
2024 dini günler: Kurban Bayramı ne zaman?
Bursa için namaz vakitleri | 3 Mayıs 2024 Cuma| Bursa'da bugün akşam ezanı saat kaçta okunacak?
Bursa'da o firma iflas etti, alacaklılar kapıya dayandı!
Arkadaşınız bile olsa güvenmeyin! Bahanesine inandı, hapse girdi
Müge Anlı ile Tatlı Sert: İki komşu sır gibi kayboldu! Detaylar ortaya çıktı
Getafe - Athletic Bilbao maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Bursa'da öğrenci ve velilerden anlamlı etkinlik
Güneş, rüzgar ve hidroelektrik gücünün yükselişi ve enerji dönüşümü
Bursalılar dikkat... El fenerlerinizi hazırlayın! | Bursa'da elektrik kesintisi | 3 Mayıs 2024 Cuma
Serbest piyasada Döviz ve Altın fiyatları (3 Mayıs 2024 Cuma)