Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Mutlu Et paketleri dağıtıldı!

LÖSEV, kanser tedavisi gören çocuklar ve ailelerinin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı Mutlu Et Projesi ile Bursa’daki hastalara 12 ay boyunca taze kırmızı et ve et ürünleri desteği sağlamayı sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2024 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2024 12:26
Muhabir: Ali KAMUR
Bursa'da Mutlu Et paketleri dağıtıldı!

LÖSEV'in Kurban Bayramı'nda toplanan bağışlarla hayata geçirdiği "Mutlu Et" projesi devam ediyor,

Bu proje kapsamında 81 ilde kanser hastaları ve aileleri yıl boyunca taze et ve et ürünleriyle destekleniyor.

Kanser tedavisi gören hastaların, sağlıklı bireylere göre %50 daha fazla proteine ihtiyaç duyduğu göz önünde bulundurulduğunda, LÖSEV'in bu proje ile sağladığı destek büyük bir önem taşıyor.

Yeterli protein alımı, hastaların bağışıklık sistemini güçlendirerek enfeksiyonlara karşı direncini artırmakta ve tedavi süreçlerini olumlu yönde etkiliyor. 

BURSA'DA LÖSEMİ VE KANSER HASTALARINA VE AİLELERİNE TAZE ET DAĞITIMI

Son olarak Bursa'da gerçekleştirilen yardımda, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde lösemi ve kanser hastalarına ve ailelerine taze et dağıtımı yapıldı.

Mutlu Et paketlerinin dağıtılmasından önce, vakfa kayıtlı hastalar ve aileleri için özel bir seminer düzenlenerek sunum yapıldı.

Uzman Diş Hekimleri Alper Altay ve Melek Kulak, seminerde ağız ve diş sağlığı hakkında önemli bilgiler verdi.

Hasta aileleri açıklamada bulunarak LÖSEV ’e bağış yapan hayırseverlere teşekkürlerini iletti. 

Kaynak: Ali KAMUR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.