Hava Durumu

Bursa'da kazadan kıl payı böyle kurtuldu

Bursa’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yol kenarında bulunan park halindeki otomobile çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası olay yerinde bulunan bir vatandaş ise kazadan son anda kurtuldu. O anlar ise bir iş yerinin kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 09:55
Kaynak: İHA
Bursa'da kazadan kıl payı böyle kurtuldu

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Gür Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hafif ticari araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki araçlara çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle sürücü yaralanırken yol kenarında bulunan vatandaşlar kazadan kıl payı kurtuldu.

YÜREKLERİ AĞZA GETİREN KAZA KAMERADA

Çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hafif ticari park halindeki bir otomobil çarpması ve o sırada çarptığı aracın yanında yürüyen vatandaş kıl payı ile kurtulduğu görüldü.

İddiaya göre, alkollü olan hafif ticari araç sürücüsü kazadan sonra şoku atlatarak hızlıca bölgeden kaçtı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Bir annenin çocuklarını arabanın arasında kalmaktan sonra anda kurtardığını belirten Yurdagül Düzgün, "İşletmemiz vardı burada, çalışıyorduk. Gürültü ve sesleri duyduk. Hemen dışarıya çıkıp baktık. Bir aracın 3 araca çarptığını ve bir annenin çocuklarını arabanın arasında kalmaktan son anda kurtardığını öğrendik. Polisler ve 2 tane ambülans geldi. Dört yol ağzı olduğu için günde en az 2 kaza oluyor."diye konuştu

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.