Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da ilginç anlar! Alkollü sürücü polisle tartıştı

Alkol uygulamasını gören bir sürücü, aracını park ederek yakalanmaktan kaçmaya çalıştı. Sürücü, aracının park halinde olduğunu iddia ederek polisle tartıştı ve eşinden durumu kaydetmesini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2025 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2025 19:23
Kaynak: İHA
Bursa'da ilginç anlar! Alkollü sürücü polisle tartıştı

Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi Bursalı Tahir Caddesi'nde gerçekleştirilen alkol kontrolü sırasında, Yakup P. yönetimindeki araç 100 metre önce aniden durdu. Polis ekipleri, şüphelenerek sürücünün yanına gitti.

Polislerin ehliyet isteği üzerine sürücü, "Buraya seyir halinde gelmediniz mi?" sorusuyla karşılaşınca duruma sinirlenen şahıs eşine 'Kamerayı aç, mahkemede görüşürüz hepsiyle. Beni bir dinler misiniz, ben soru soruyorum. Aracımla geldim, durdum. Bu arkadaş yanıma geldi, araç stop halinde. Kontağı kapattım, ehliyet istediniz verdim" açıklamasında bulundu.

‘ARACIM STOP HALİNDE GELDİM’

Trafik polisinin "Siz buraya seyir halinde gelmediniz mi" sorusuna, "Aracım stop halinde geldim. Kamera varsa çeksin gelmedim kardeşim" dedi. 

Gazetecinin çekim yaptığını gören sürücü, "Sen de çekimini yap kardeşim" diyerek tepki gösterdi, ardından eşine de "Sen de aynı şekilde çek, mahkemede görüşeceğiz" şeklinde konuştu.

SÜRÜCÜYE, 11 BİN 434 LİRA PARA CEZA

Yoğun çabalar sonucu ikna olan Yakup P., alkolmetreyi üflemeden önce, "Arabayı bana vermeyeceksiniz değil mi?" diye sordu. "Alkole göre" cevabını alan Yakup P., "Alkol var ağabey, yüksek" şeklinde yanıt verdi. Alkolmetreyi üfleyen sürücü, 0,62 promil alkollü çıktı.

Sürücüye, alkollü araç kullanmaktan 11 bin 434 lira para cezası uygulandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.