Hava Durumu

Bursa'da hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?

Yola çıkacak olan sürücüler, "Bursa'da hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt arıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Bursa'da hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? sorularına yanıt bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 07:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 07:08
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'da hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?

Bursa'da hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 17 Nisan 2024 Çarşamba| sorularına arama motorları üzerinden yanıt aranmaya başlandı. Yapılan incelemenin ardından, "Bursa'da hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?| 17 Nisan 2024 Çarşamba| " sorularına yanıt bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 17 Nisan Çarşamba günü için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı.  Peki, "Bursa'da hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? 17 Nisan 2024 Çarşamba| " İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM: 

TEM Otoyolunun Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü Sınırı-İzmit Doğu Kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde fiber optik kablo haberleşme altyapı çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Manisa-Turgutlu yolunun 10-15.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Aydıncık-Silifke yolunun 20-27.km.leri arasında (Büyükeceli-Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Mudurnu-Bolu yolunun 46-48.km.leri arasında köprü yapım çalışmaları nedeniyle her iki yönde yol trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 45-48.km.leri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Bozüyük-İnegöl-Bursa istikametindeki yan yoldan ve Avarlar Kavşağındaki dönel kavşağın bulunduğu kesimden tek yön olarak sağlanmaktadır.

Antalya-Serik yolunun 0-15.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerinde üstyapı bakım onarım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. (16.04.2024-30.04.2024)

Adıyaman-Kahta yolunun 11-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Çanakkale-Çan yolunun 17-21.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İyidere-Rize-Pazar yolunun 0-64.km.leri arasında yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.