Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne yeni Başkan

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak koltuğunu Nurettin Gülten kutluca ilkokulu 4. Sınıf öğrencisi Zeynel Defne Kesmez’e devretti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne yeni Başkan

Bugün 23 Nisan... 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devrettiği Nurettin Gülten kutluca ilkokulu 4. Sınıf öğrencisi  Zeynel Defne Kesmez, konuşmasına Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak başladı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zeynel Defne Kesmez kentsel dönüşüm ve Bursa’nın daha fazla yeşil alan ihtiyacı olduğunu vurgularken şu ifadeleri kullandı; “Ülkemizde çocukların eşit haklara sahip olması gerekiyor. Bize bu bayramı armağan eden Atatürk ve tüm gazilerimize teşekkür ediyorum. Bursa’da çocukların sosyal aktivite yapabileceği daha fazla park ve alan yapılması gerekiyor. Ülkemiz deprem kuşağında olan bir ülke bu yüzden kentsel dönüşüme yönelik çalışmalar yapılması gerekiyor. Bursa'yı yemyeşil bir Bursa olarak görmek istiyoruz."

“DAİMA ONLARIN İZİNDEYİZ”

Tarihi Belediye Binasında Düzenlenen Devir teslim töreninin ardından konuşma yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Kurtuluş savaşı sürecinde meclisi kurarak gençlere armağan eden ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve gazilerimizi saygıyla anarken, onların ne kadar büyük bir dehaya sahip olduğunu hatırlatmak istiyorum. Daima onların izinde  olduğumuzu  onların  Türkiye hayallerini gerçekleştirmek için tüm özverimizle çalışacağız. Zeyneller bizim geleceğimiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.