Hava Durumu

Adalet Bakanlığı, Bursa'da fuar düzenleyecek!

Adalet Bakanlığı'nın Bursa'da yapacağı "İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı" düzenleyecek 20 Nisan Cumartesi günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 14:19
Kaynak: AA
Adalet Bakanlığı, Bursa'da fuar düzenleyecek!

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından geleneksel hale getirilen "İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı", Bursa'da 20 Nisan'da açılacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı'nın açılışının 20 Nisan Cumartesi günü saat 11.00'de Osmangazi Belediye Meydanı'nda gerçekleştirileceği duyuruldu.

Fuarda farklı ceza infaz kurumu bünyesinde hükümlü ve tutuklular tarafından üretimi yapılan ürünlerin sergilenerek satışa sunulacağı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Fuarda 54 farklı işyurdu müdürlüğünde gıdadan tekstile, gümüşten hediyelik eşyaya kadar yüzlerce çeşit ürün katılımcıların beğenisine sunulacak. İşbaşı mesleki eğitim kapsamında işyurdu atölyelerinde, birçok hükümlü ve tutukluya verilen meslek eğitimi çalışmaları sonucunda ürettikleri ürünlerin ekonomiye kazandırılması amaçlanıyor. Düzenlenecek olan fuarla birlikte, üretilen ürünlerin ülkemizin farklı il ve ilçelerinde geniş katılımlı tanıtımının yapılması da hedefleniyor."

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.