Hava Durumu

Uyuşturucu yetiştirmek için böbreğini sattı

Ankara'da 3 katlı bir villada esrar yetiştirildiği tespit edilen kişiler gözaltına alınırken, 470 adet Hint keneviri bitkisi de ele geçirildi. Zanlılardan birinin uyuşturucu yetiştirmek için böbreğini sattığı ve ameliyat izleri olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Uyuşturucu yetiştirmek için böbreğini sattı

 Ankara’da 3 katlı bir villada esrar yetiştirdiği tespit edilen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda 470 adet Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri; M.Y., İ.A. ve M.A.Y. isimli şahısların esrar yetiştirdiği bilgisine ulaştı. Teknik ve fiziki takibe aldıkları şüphelilerin Çankaya’daki 3 katlı bir villayı uyuşturucu yetiştirmek için kullandıklarını belirleyen narkotik polisleri, villaya düzenledikleri operasyonla 3 şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Operasyonda yapılan aramalarda ise 470 adet Hint keneviri bitkisi ve yetiştirilmesinde kullanılan düzenekler ele geçirildi.

BÖBREĞİNİ SATARAK UYUŞTURUCU İŞİNE SERMAYE SAĞLAMIŞ
Zanlılardan M.Y.’nin Almanya’da yaşadığı sırada uyuşturucu yetiştirmeyi öğrendiği aktarıldı. Zanlının uyuşturucu yetiştirme işine finans sağlamak içinse İran’da böbreğini sattığını ve vücudunda ameliyat izleri olduğu belirtildi.

KAÇAK ELEKTRİK KULLANDIKLARI TESPİT EDİLDİ
Şahısların, esrar yetiştirme düzeneğinde kullanılan havalandırma kanalını inşaat işçisine yaptırdıkları, villanın elektriğini ise kaçak kullandıkları ortaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.