Hava Durumu

Sosyal medyada Bombacı Mülayim olayı nedir? Bombacı Mülayim tutuklandı mı?

Sosyal medyada Bombacı Mülayim olayı nedir? Bombacı Mülayim tutuklandı mı? soruları arama motorlarında merak edilerek araştırılan gündem konuları arasında yerini aldı. Peki, merak edilerek araştırılan Bombacı Mülayim olayı nedir? Bombacı Mülayim tutuklandı mı? sorularının yanıtı nedir? İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
Sosyal medyada Bombacı Mülayim olayı nedir? Bombacı Mülayim tutuklandı mı?

Bitlis Valiliği'nin açıklamasına göre, "Bombacı Mülayim01" kullanıcı adını kullanan şahsın gerçek kimliği, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru V. K. olarak tespit edildi. Olayın ardından Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla V. K., 15 Nisan 2024 tarihinde Trabzon'da yakalanarak gözaltına alındı.

Polis memurunun üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale el konuldu. İncelemeler sonucunda, V. K.'nın özel, gizli ve çok gizli ibareli yaklaşık 3 bin evrakı arşivlediği belirlendi. Ancak evrakların içeriği ve amacı henüz netlik kazanmış değil.

Yapılan araştırmalarda, V. K.'nın hukuki yardım adı altında para talep ettiği ve birçok mağdurdan para aldığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis memurunun bu suçlamalarla ilgili savunması merakla bekleniyor.

Sosyal medyada Bombacı Mülayim olayı nedir? Bombacı Mülayim tutuklandı mı?-Bursa Hayat Gazetesi-2

BOMBACI MÜLAYİM ADLİLEYE SEVK EDİLDİ

Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne ait çeşitli hassas verileri sosyal medya platformu 'X' üzerinden 'BombacıMülayim01' kullanıcı adıyla paylaştığı tespit edilen polis memuru V.K. ile Bitlis'te görevli diğer iki polis, adli makamlara sevk edildi.

Emniyet işlemleri tamamlanan üç şüpheli, geniş güvenlik önlemleri eşliğinde hastaneye götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü personeli nezaretinde Bitlis Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.