Hava Durumu

Sinan Ateş cinayeti: Yeni detaylar ortaya çıktı!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2023 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2023 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sinan Ateş cinayeti: Yeni detaylar ortaya çıktı!

Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada şüpheliler Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel'in, tetikçinin olaydan sonra götürüldüğü ilk adresle bağlantıları nedeniyle tutuklandıkları öğrenildi.

Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada şüpheliler Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel'in, tetikçinin olaydan sonra götürüldüğü ilk adresle bağlantıları nedeniyle tutuklandıkları öğrenildi. Olayın aydınlatılması için titizlikle çalışan savcılığın, elde edilen bu delil kapsamında soruşturmayı derinleştirdiği ve firari tetikçiye ulaşmak için operasyonların sürdüğü belirtildi.

Öte yandan Tolgahan Demirbaş’ın ifadesinde MHP ile hiçbir bağının olmadığını söylediği, Emre Yüksel’in de iddia edildiği gibi milletvekilinin danışmanı olmadığını anlattığı belirtildi. Her iki şüphelinin de cinayet ile bağlantılarını kabul etmedikleri öğrenildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.