Hava Durumu

Kanlı infaz: Otobüsten iner inmez kurşunların hedefi oldu

Antalya'da yolcu otobüsünden iner inmez düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. Saldırının

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2022 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2022 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kanlı infaz: Otobüsten iner inmez kurşunların hedefi oldu

Antalya'da olay, sabah saatlerinde Manavgat otogar kavşağında meydana geldi. Nazmi Kaplan, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinden dün öğleden sonra bindiği şehirlerarası yolcu otobüsüyle Antalya'ya doğru yola çıktı.

AÇILAN ATEŞLE YERE YIĞILDI

İHA'da yer alan habere göre Manavgat'a gelerek otogar kavşağında otobüsten inen Nazmi Kaplan, arkadan gelen bir otomobilden açılan ateş sonucu yere yığıldı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

İhbarla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Kaplan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

KAN DAVASI OLABİLECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Araçtan açılan ateş sırasında kurşunlardan birisi bir ikamete, bir başkası da galerinin camına isabet etti. Maktulü tanıdığını belirten otobüs şoförü, Kaplan'ın ailesinin Bismil'de alacak verecek meselesi yüzünden cinayet işlediğini, cinayeti karşı tarafın işlemiş olabileceğini öne sürdü.

POLİS SALDIRGANLARI ARIYOR

Polis olay yerinden kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

"KAN DAVASI OLABİLİR"

Nazmi Kaplan’ı Bismil'de yakın yerlerde oturdukları için şahsen tanıdığını söyleyen otobüs şoförü Zeki Bayındır, "Her ikimiz de Diyarbakır Bismilliyiz. Ben şahsen tanıyorum Kaplan, ailesinden olduğunu biliyorum. 5-6 ay önce Bismil'de bu arkadaşın ailesi ile bir başka aile arasında alacak verecek meselesinden dolayı bir olay yaşandı. Karşı taraftan 1 kişi öldürüldü. Bu olayın nedeni bu kavga olabilir. Yani kan davası olabilir. Sanırım bizi Diyarbakır’dan buraya kadar takip etmişler. Çünkü yolcu indikten 10-15 saniye sonra silah sesleri duyuldu” dedi.

Hayatını kaybeden Nazmi Kaplan’ın Manavgat’ta ikamet ettiği, inşaatlarda boya badana işi yaptığı ve 4 çocuk babası olduğu bildirildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.