Hava Durumu

Kamyonet bahçe duvarına çarptı: 2 yaralı!

Karaman'da sürücüsünün kontrolünden çıkan bir kamyonetin bir binanın bahçe duvarına çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazanın korkunç anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 15:40
Kaynak: İHA
Kamyonet bahçe duvarına çarptı: 2 yaralı!

Kaza, öğle saatlerinde Kazım Karabekir Paşa Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Y. yönetimindeki 70 EF 255 plakalı kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak önce kaldırımdaki elektrik panosunu daha sonrada binanın bahçe duvarına çarparak yıktı. Kazada sürücü ile kamyonette bulunan İ.G. yaralandı. Yaşanan kaza ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı 2 kişi kaza yerine gelen ambulansla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kamyonet bahçe duvarına çarptı: 2 yaralı!-Bursa Hayat Gazetesi-2
Kaza sonrası olay yerine gelen MEDAŞ ekibi, kamyonetin çarparak yerinden söktüğü elektrik panosunda inceleme yaptı. Kamyonet yapılan incelemelerin ardından çekici ile olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.