Hava Durumu

Kağıthane’de polisten kaçış kazayla bitti!

Kağıthane'de polisten kaçan bir motosikletli ters yöne girerek seyrederken ambulansa kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ve yolcusu yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 10:43
Kaynak: İHA
Kağıthane’de polisten kaçış kazayla bitti!

Kağıthane Seyrantepe’de önceki ay meydana gelen olayda, akşam saatlerinde motosikletle seyreden Burak Öztürk ve Atilla Şengül polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bir süre sonra caddeye ters istikametten giren motosikletli hızla kaçmaya devam etti. O esnada motosikletli karşı yönden gelen ambulansla kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu motosiklettekiler ayağından yaralanırken, onlara ilk müdahaleyi çarptıkları sağlık ekibi yaptı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Kağıthane’de polisten kaçış kazayla bitti!-Bursa Hayat Gazetesi-2

ÇARPTIKLARI SAĞLIK EKİBİ İLK MÜDAHALEYİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Müdahale sonrası yaralı iki şahıs, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada ise şahısların aranmasının olduğu ve bu yüzden ihtara uymayıp kaçtıkları ortaya çıktı. Ayrıca şahıslardan birinin üstünden de bir miktar uyuşturucu madde çıktığı öğrenildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Kağıthane’de polisten kaçış kazayla bitti!-Bursa Hayat Gazetesi-3

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.