Hava Durumu

Bolu'da panik yaratan yangın: Gözü gibi baktığı oğlağı öldü sandı!

Bolu'da çıkan yangın, ahır, fırın evi ve 2 samanlıkta bulunan toplamda 2 bin adet saman balyasını küle döndürdü. Yangında bir traktör, 16 büyükbaş ve 7 küçükbaş hayvan ise itfaiyecilerin ve bölge sakinlerinin çabasıyla kurtarıldı. Yeni doğan oğlağının öldüğünü sanan Hülya Deniz, alevlerin arasından kurtarılan oğlağı teslim alınca sevinç gözyaşları döktü.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 13:29
Kaynak: İHA
Bolu'da panik yaratan yangın: Gözü gibi baktığı oğlağı öldü sandı!

Yangın, Mudurnu ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Mustafa Denizli’ye ait samanlıkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle samanlıkta yangın başladı. Samanlıkta çıkan yangın kısa süre içerisinde büyüdü. Yangının alevleri hemen bitişiğinde bulunan ahır, fırın evi ve diğer samanlığa sıçradı. Alevlerin giderek büyüdüğü yangını fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve arazözler sevk edildi. Ekipler tarafından yangın daha fazla etrafa yayılmadan kontrol altına alındı. Ahırda bulunan bir traktör, 16 büyükbaş ve 7 küçükbaş hayvan vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Bolu'da panik yaratan yangın: Gözü gibi baktığı oğlağı öldü sandı!-Bursa Hayat Gazetesi-2
Öte yandan, yeni doğan oğlağına gözü gibi bakan Hülya Deniz, oğlağın öldüğünü sandı. Vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Hülya Deniz, alevlerin arasından kurtarılan oğlağı teslim alınca sevinç gözyaşları döktü.

Bolu'da panik yaratan yangın: Gözü gibi baktığı oğlağı öldü sandı!-Bursa Hayat Gazetesi-3Yangın sebebiyle, ahır, fırın evi ve 2 samanlıkta bulunan toplamda 2 bin adet saman balyası küle döndü.

Bolu'da panik yaratan yangın: Gözü gibi baktığı oğlağı öldü sandı!-Bursa Hayat Gazetesi-4

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.