Tofaş Spor Kulübü’nden önemli duyuru!

Tofaş Spor Kulübü, son günlerde kulüp adı ve yöneticilerin isimleri kullanılarak yapılan sahte sponsorluk ve kombine satışı girişimlerine karşı taraftarları uyardı. Kulüp, bu tür dolandırıcılık faaliyetlerine karşı hukuki sürecin başlatılacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2025 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2025 17:56

Tofaş Spor Kulübü, son günlerde artan dolandırıcılık girişimleri üzerine kamuoyuna önemli bir uyarıda bulundu. Kulüp adı ve yöneticilerin isimlerini kullanarak telefonla sponsorluk teklifi sunan, saha içi koltuk (courtside) veya kombine satışı yaptığını iddia ederek para talep eden kişilerin ortaya çıktığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, kulübün bu yöntemle hiçbir satış veya sponsorluk görüşmesi gerçekleştirmediği vurgulandı. Taraftarların, kendilerini kulüp yöneticisi, kulüple bağlantılı kişi veya kulüp başkanı olarak tanıtan kişilere kesinlikle itibar etmemesi gerektiği kaydedildi.

“TELEFONLA SATIŞ VE SPONSORLUK YAPILMIYOR”

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Kulübümüz tarafından hiçbir şekilde telefonla, bireysel aramalarla veya mesaj yoluyla sponsorluk görüşmesi ya da kombine satışı işlemi yapılmamaktadır.”

Tofaş Spor Kulübü, taraftarlara bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları çağrısında bulunarak, isimleri kullanılarak haksız kazanç sağlamaya çalışan kişiler hakkında gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağını ifade etti.

Açıklamanın devamında, kulüple ilgili resmi duyuru ve satışların yalnızca kulübün resmi iletişim kanallarından yapılacağı da vurgulandı.