Süper Lig'de 33. hafta heyecanı: Beşiktaş - Ankaragücü maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Beşiktaş - Ankaragücü maçı ne zaman ve hangi kanalda? soruları futbolseverler tarafından arama motorlarında merak edilerek araştırılan gündem konuları arasında yerini aldı. Peki, merak edilerek araştırılan Beşiktaş - Ankaragücü maçı ne zaman ve hangi kanalda? sorularının yanıtı nedir? İşte, Beşiktaş - Ankaragücü maçı ne zaman ve hangi kanalda? sorularının cevabı!

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 09:05

Trendyol Süper Lig heyecanı, Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü konuk etmesiyle devam ediyor. Fernando Santos'un ayrılmasının ardından kulübede Serdar Topraktepe'nin olacağı Beşiktaş, galibiyet özlemini sonlandırmak için sahaya çıkacak.

Siyah-beyazlılar, Ankaragücü karşısında 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek için mücadele edecek. İlk yarıda 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın rövanşı için ise heyecan dorukta.

Peki, Beşiktaş - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte yanıtı!

BEŞİKTAŞ - ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA? Bilgi Detay Tarih 19 Nisan Cuma Saat 20:00 Stadyum Tüpraş Stadyumu Yayın Kanalı beIN Sports 1 Açıklama Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Ankaragücü'nü konuk ediyor. Siyah-beyazlı ekip, bu sezon Topraktepe yönetiminde 4. kez sahada yer alacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.