Kartal tur için sahada

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 4 maçta topladığı 10 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş, bu akşam saat 20.00'de taraftarı önünde Porto'yla karşı karşıya gelecek.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://bursahayat.com.tr/

Gruptaki ilk maçında Portekiz ekibini deplasmanda Talisca, Cenk ve Babel'in golleriyle mağlup eden siyah-beyazlılar, Porto karşısında beraberlik dahi alsa bir üst tura yükselmeyi garantileyecek. Beşiktaş geride kalan 4 maçta topladığı 10 puanla, Şampiyonlar Ligi'nde en fazla puan alan 6 takımdan 1'i oldu. Beşiktaş, 4 maçın tamamını kazanan Manchester United, Paris Saint Germain ve Manchester City'nin ardından Barcelona ve Tottenham ile birlikte 4 maç sonunda en fazla puan toplayan ekip oldu.

6 MAÇTA 1 GALİBİYET

Beşiktaş, daha önce Porto ile 6 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Portekiz temsilcisi 3 galibiyet elde ederken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Siyah-beyazlılar, Porto karşısındaki ilk galibiyetini bu sezon deplasmanda 3-1'lik skorla elde etti. Zorlu karşılaşma öncesinde 2 takımda da çok önemli bir eksik göze çarpmıyor. Beşiktaş'ta Atınç ve Gökhan Töre'nin uzun süren sakatlıkları devam ediyor. Porto'da ise Otavio, Soares ve Marega'nın sakatlıkları var.