Galatasaray, Eyüpspor maçı için hazırlıklara başladı

Galatasaray, Süper Lig 33. hafta maçı öncesi Eyüpspor hazırlıklarına Okan Buruk yönetiminde başladı. Antrenmana Elias Jelert, Kaan Ayhan ve Alvaro Morata da katıldı. Takım yarın saat 11.00'de hazırlıklarına devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2025 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2025 21:00

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Eyüpspor ile oynayacağı maç için hazırlıklara başladı. Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan ısınma hareketleriyle başladı. Ardından oyuncular, iki grup halinde 8'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenman, topa sahip olma ve ikiye iki oyun çalışmalarıyla devam etti ve çift kale maçla sona erdi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Konyaspor’a karşı tedbir amaçlı kadroya alınmayan Elias Jelert, Kaan Ayhan ve Alvaro Morata da bu antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Galatasaray, yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.