
Türk pop müziğinin usta ismi Serdar Ortaç, uzun süredir mücadele ettiği Multiple Skleroz (MS) hastalığıyla ilgili zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor. Kameralara yansıyan her seferinde hastalığının seyrine dair olumsuz ifadeler kullanan Ortaç, son açıklamasıyla da sevenlerini bir kez daha endişelendirdi.
‘ÖMRÜM YA 10-15 YIL KALDI YA DA HİÇ...’Sağlık durumu hakkında konuşan Serdar Ortaç, sevenlerini derinden sarsan bir ifade kullandı.
Ortaç, "Ömrüm ya 10-15 yıl kaldı ya da hiç... Zaten çoluk çocuk da yok" sözleriyle hastalığıyla ilgili endişelerini dile getirdi.
‘TEK EVİM ÇALIŞANLARIMA KALSIN’Serdar Ortaç, miras konusuyla ilgili ise "Fazla param da yok. Mirasımı çalışanlarıma bıraktım. Bir ev var, bölüşsünler" ifadelerini kullandı.
Çoluk çocuğunun olmadığını belirten sanatçı, "Ne çocuk var ne servet, sadece çalışanlarım var. O tek evim onların olsun, kalan zamanım belli değil zaten" diyerek konuşmasına son verdi.