Hakan Sabancı sessizliğini bozdu! ‘En çok annemi üzüyor’

Uzun süreli ilişkilerini geçtiğimiz haftalarda sonlandıran Hande Erçel ve Hakan Sabancı, ayrılıklarının ardından magazin gündemindeki yerini koruyor. Havalimanında görüntülenen Hakan Sabancı, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken ayrılık kararlarına gösterilen tepkilere sitem etti. Sabancı, "Bu durum en çok annemi üzüyor. Kimse aldığımız karara saygı duymuyor," ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2025 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2025 15:57

Hande Erçel ile ayrılığı sonrası ilk kez kameralara yakalanan Hakan Sabancı, magazin muhabirlerinin sorularına sessiz kalmadı.

HAKAN SABANCI’DAN SİTEM DOLU SÖZLER

Ayrılık sonrası sessizliğini bozan Hakan Sabancı, ilişki sürecine ve sonrasına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Karşılıklı aldığımız bir kararla ilişkimizi noktaladık, ancak dışarıdan gelen yorumlar çok kırıcı” diyen Sabancı, üçüncü kişilerin ya da ailesinin sürece dahil edilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Özellikle annesine yönelik eleştirilerin kendisini derinden etkilediğini belirterek, “Annem çok üzüldü ve sonunda sosyal medyada açıklama yapma gereği duydu” dedi.

‘İKİ KİŞİNİN KARARI’

Ayrılığın ardından çıkan ihanet ve üçüncü şahıs iddialarına açıklık getiren Hakan Sabancı, “Hande’yle çok güzel bir ilişkimiz vardı. Karşılıklı olarak sonlandırdık,” diyen Sabancı, ayrılığın arkasında başka kimse olmadığını vurguladı. İddiaları saygısız bulduğunu belirten Sabancı, “İlişkiler yaşanır, devam eder ya da etmez. Bu iki kişinin kararıdır,” sözleriyle noktayı koydu.