Fulya Zenginer o video çekimini anlattı

Oyuncu Fulya Zenginer, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde. İstanbul'daki 6,2 şiddetindeki deprem anında video çekerken yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı. Ayrıca, bir trafik kazasından hafif sıyrıklarla kurtulan Zenginer, yaşadıklarını mizahi bir dille anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2025 00:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2025 00:31

Küçük Kadınlar dizisiyle geniş kitlelere adını duyuran oyuncu Fulya Zenginer, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Ailesiyle birlikte geçirdiği özel anları takipçileriyle sık sık paylaşan Zenginer, bu kez bir video kaydı sırasında yaşadığı deprem anıyla dikkat çekti.

23 Nisan’da İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki sarsıntı esnasında içerik hazırlamakta olan oyuncu, depreme kameralar açıkken yakalandı. Görüntülerdeki sallantının şiddeti izleyenleri tedirgin ederken, Zenginer’in hızla oğlu Milan’a yönelmesi yürekleri ısıttı.

Zenginer, yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından paylaşarak şu notu düştü: "Az sallandı abartıyorsunuz" diyenler fikrini değiştirebilir. İçerik çekiyordum, çok fena sallandık. Geçmiş olsun hepimize, umarım herkes iyidir."

"VİDEO ÇEKERKEN HEP BİR OLAY OLUYOR!"

Öte yandan Zenginer, geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir trafik kazası sonrası da mizahi bir dille paylaşımda bulundu. Eşi Küntay Tarık Evren’in kullandığı araç arkadan çarpılması sonucu hafif bir kaza atlattı. Neyse ki kazada kimse zarar görmedi.

Zenginer o anla ilgili yaptığı paylaşımda, "Her video çekişimde bir şey oluyor, adım çıkacaktı! Arabada makyaj yaparken video çekecektim, denk gelseydi baya trajikomik olurdu." ifadelerini kullandı.

2019 yılında grafik sanatçısı Küntay Tarık Evren ile evlenen oyuncu, 2022’de anne olmuş ve oğullarına Milan ismini vermişti. Zenginer, hem aile yaşamı hem de sosyal medyadaki doğal paylaşımlarıyla takipçileriyle güçlü bir bağ kurmaya devam ediyor.