
Defne Samyeli’nin kızları Deren ve Derin Talu, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla adlarından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle son günlerde yaptıkları açıklamalar ve videolar, magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı.
Geçtiğimiz günlerde Derin Talu’nun bir kitapçıda “Ben Recaizade Mahmut Ekrem’in torunuyum” demesi üzerine, bu iddianın gerçek olduğu öğrenilmişti. Ünlü edebiyatçının soyundan geldiği teyit edilen Derin Talu, bu açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.
Öte yandan ablası Deren Talu da TikTok paylaşımlarıyla gündemde. Samyeli’nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Deren, takipçilerinden gelen ilginç yorumları sosyal medya hesabında paylaşmayı ihmal etmiyor.
Son olarak bir kullanıcı, Deren Talu’yu fenomen dizi Ezel’in ikonik karakteri Eyşan’a benzetti. Bu yorum, sosyal medyada çok konuşulurken, Talu’nun da bu benzetmeyi takipçileriyle paylaşması dikkat çekti.