Atiye Bursa'ya geliyor

Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali'nde bu hafta, Kerem Görsev, Cenk Erdoğan & İkiz, Elina Duni& Colin Vallon, Torsten Goods konserlerinin yanı sıra, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Atiye "Çok Sevgili Caz" ile sahnede.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://bursahayat.com.tr/

Uluslararası Nilüfer "Caz Tatili" Festivali'nde, Cenk Erdoğan & İkiz "Lahza" konseri ile Saat 20:00'de Bursa Akademik Odalar Birliği'nde başlıyor. 8 Şubat Pazartesi günü gerçekleşecek konserde ünlü müzisyen Cenk Erdoğan ve Mehmet İkiz, müziğe olan tutkularıyla sevenlerine caz dolu "Lahza"lar yaşatacaklar...

9 Şubat Salı günü ise cazın özgürlüğünde gezinen trompet ustası Barış Demirel, Saat 20:00'de Nazım Hikmet Kültürevi'nde bir konser verecek.

10 Şubat Çarşamba günü saat 20:00'de, ünlü caz ustası piyanist Kerem Görsev, Kerem Görsev Quartet olarak Nazım Hikmet Kültürevi'nde sahne alacak.

Caz severler haftaya, 11 Şubat Perşembe günü Elina Duni & Colin Vallon konseri ile devam ediyor. Konser saat 20:00'de Görükle Trio 22:02 'de yapılacak.

12 Şubat Cuma günü dünyaca ünlü vokalist ve gitarist Torsten Goods, Torsten Goods & Band , Saat 20:00'de Görükle Trio 22:02'de, caz hayranları ile buluşacak.

Son zamanların ünlü ismi Birsen Tezer ise 13 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00'de Sanat Mahal'de muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.

14 Şubat Pazar "Sevgililer Günü" konseri ise, "Çok Sevgili Caz" ile Atiye'den geliyor. Atiye Konseri saat 19:00'de Podyum Park'da gerçekleşecek.

Podyum Park alanında ücretsiz olarak izlenebilecek konserler, diğer salonların kültür sanat gişelerinde 10.00 TL ila 15.00TL olarak iki farklı fiyatla müzikseverlerle buluşacak.