Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ve Suriye’nin kuzeyinde yürütülen başarılı operasyonlarla toplamda 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelesine kararlılıkla devam ettiği vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Terörü kaynağında yok etme konusunda kararlıyız. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 2 PKK'lı teröristi ve Suriye’nin kuzeyinde belirlediği 1 PKK/YPG mensubu teröristi etkisiz hale getirdi. Her türlü hava ve arazi koşulunda mücadelemiz kesintisiz olarak devam etmektedir."