
DEM Parti İmralı Heyeti, gündemdeki ziyaretlerine bugün Ankara'da başladı. Heyetin programındaki ilk durak, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile yapılan görüşme oldu.
Bu görüşmenin ardından DEM Partili Pervin Buldan, açıklamada bulundu.
Buldan, her türlü desteği sağladığını ve sürecin hukuki ve yasal çerçevede ilerlemesi için bundan sonra da sorumluluk almaya devam edeceğini belirtti. Bu açıdan görüşmenin olumlu geçtiğini ifade etti.
DEM PARTİ HEYETİNDE DEVLET BAHÇELİ'YE ZİYARETBu görüşmenin ardından DEM Parti İmralı Heyeti MHP lideri Devlet bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında gerçekleşen görüşmeye, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ile DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar katılım sağladı.
Görüşmede, “Terörsüz Türkiye” vizyonu çerçevesinde yürütülen çalışmalar ve süreçteki son gelişmeler ele alındı.