Bakan Göktaş’tan YKS başarılı öğrenci Çimen’e tebrik telefonu

Bakan Göktaş, YKS’de başarı elde eden Çimen Gülen’i telefonla arayarak üniversiteye yerleşmesini kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2025 23:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2025 23:07

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) çıkışında babasının çiçekle karşıladığı Çimen Gülen’i telefonla arayarak üniversiteye yerleşmesini kutladı.

Çimen Gülen, hayalini kurduğu Yeditepe Üniversitesi Çeviribilimi Bölümü’ne kabul edildi. Bakan Göktaş, görüşmede genç öğrenciyi tebrik ederken, eğitim hayatında başarılar diledi ve aile desteğinin önemine dikkat çekti.

Bakan Göktaş, Çimen ve babası Mehmet Emin Gülen’in sergilediği ilişkinin sadece bir sınav başarısı hikayesi olmadığını belirterek, “Bir gencin başarısının arkasında en büyük destekçisi ailesi vardır. ‘Aile Yılı’ kapsamında sizin sergilediğiniz güçlü bağ, tüm topluma anlamlı bir mesaj verdi. Başarınızdan büyük mutluluk duyduk” ifadelerini kullandı.

Çimen Gülen ise Bakan Göktaş’a teşekkürlerini ileterek, babasının desteğinin kendisi için çok değerli olduğunu vurguladı.