
Gösterişli hareketleri, stratejik düelloları ve özgün teknikleriyle yüzyıllardır ilgi gören eskrim sporunu daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefleyen Osmangazi Belediyesi, Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi’nin bir bölümünü Eskrim Salonu olarak düzenleyerek hizmete açtı.
Açılışın ardından yeni salonda Bursa Eskrim İl Birinciliği Müsabakaları gerçekleştirildi.
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
U17 Kadınlar ve U14 Erkekler kategorilerinde mücadele eden sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Müsabakalar sonucunda başarılı olan sporculara ödüllerini Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve Osmangazi Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karayılan verdi.
BAŞKAN AYDIN’DAN GENÇ SPORCULARA DESTEK
Başkan Aydın, açılışta yaptığı açıklamada, eskrim sporcularının salonun açılmasını büyük bir heyecanla beklediğini ve açılışın gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Salonda milli sporcuların yetişmesi temennisinde bulunan Aydın, bu sporcuların hem ülkeyi hem de şehri uluslararası alanda başarıyla temsil edeceğine inandığını belirtti. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası dolayısıyla bayramı kutlayan Aydın, bu kapsamda düzenlenecek etkinliklere davet etti ve salonun yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.