
Uludağ’ın zirvesi beyaz örtüyle kaplanırken, bölgedeki oteller kış sezonu için pistleri ve konaklama alanlarını kontrol ederek misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor.
Ziyaretçiler de karla kaplı dağ manzarasında yürüyüş ve fotoğraf keyfi yapma imkânı buluyor.
Uludağ’ı ziyaret eden vatandaşlar, eğlenmek, sosyal aktivitelerde bulunmak ve günübirlik tesislerden yararlanmak istediklerini belirtti.
Bölge çalışanları, dün gece etkili olan kar yağışı sonrası hazırlıklara başladıklarını söyledi. Şu anda zirvede kar kalınlığı yaklaşık 10 santimetreye ulaştı ve tesislerde kış sezonu için çalışmalar hız kazandı.
Sabah saatlerinde Uludağ’da ölçülen hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düştü.
ULUDAĞ'DA KAR VAR OTELLER KAPALI!Bursa Uludağ’da gece saatlerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte zirvede kar kalınlığı 10 santimetreye kadar yükseldi. Kar, dağ manzarasını beyaza bürüyerek kış turizmi için hazırlıkları hızlandırdı.https://t.co/nzVqFO4Udn#Bursa #Uludağ pic.twitter.com/FcquRH1mtE
— Bursa Hayat (@bursahayatcomtr) December 8, 2025