Osmangazi Belediyesi'nden gençlere ilham veren söyleşi

Osmangazi Belediyesi, gençlerin girişimcilik alanında farkındalıklarını ve bilgi birikimlerini artırmak amacıyla düzenlediği söyleşi serisine yeni bir halka ekledi. ‘Girişimci Kafası Söyleşisi’ programının son konuğu Akrida Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Özdemir oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2025 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2025 13:03

Gençlik ve Girişimcilik Merkezi'nde düzenlenen ‘Girişimci Kafası Söyleşisi’ yoğun ilgi gördü.

Akrida Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Özdemir, Sosyolog Mürvet Özçelik Doğan'ın moderatörlüğünde gençlerle bir araya gelerek iş dünyasındaki deneyimlerini aktardı.

Özdemir, girişimciliğin yalnızca iyi bir fikirden ibaret olmadığını, asıl başarının sabır, inanç ve emek gerektirdiğini vurguladı.

‘BAŞARI SABIR, EMEK VE İSTİKRARLA KAZANILDI’

Akrida Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Özdemir, gençlerin bu tür mentorluk programlarına olan ihtiyacına dikkat çekerek, başarının temelinde yatan sırları paylaştı.

Kendi hikayesini "Okurken çalıştım, yılmadım" sözleriyle özetleyen ve bugün 60'tan fazla ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Özdemir, gençlere sabır, emek, inanç ve istikrarla çalışmaları tavsiyesinde bulundu.