
Nilüfer Belediyesi, çalışanlar arasındaki iletişimi güçlendirmek ve sporu teşvik etmek amacıyla organize ettiği Geleneksel Birimler Arası Voleybol Turnuvası’nı büyük bir coşkuyla noktaladı. Beş hafta boyunca süren ve toplam altı takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuva, final maçlarıyla izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.
Turnuva, ilk olarak Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisi'ndeki Pilar Marie Victoria Lopez Voleybol Salonu’nda tek devreli lig usulüyle başladı. Takımlar, büyük finale kalmak için burada zorlu maçlar oynadı.
Lig sonunda ilk dört sırayı alan takımlar, Yüzüncüyıl Gençlik ve Spor Salonu'nda yarı final ve final müsabakaları için ter döktü. Final maçlarının ardından turnuvanın sıralaması belli oldu:
Birinci: Yapı Kontrol Müdürlüğü
İkinci: Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü
Üçüncü: Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü
Turnuvanın final heyecanına Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Salih Güleç de ortak oldu. Dereceye giren takımları tek tek tebrik eden Güleç, başarılı sporculara kupa ve madalyalarını takdim etti.
Turnuva, Nilüfer Belediyesi bünyesindeki çalışanlar arasında birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirirken, spora olan ilgiyi de artırdı. Organizasyon, samimi ve coşkulu bir atmosferde sona erdi.