
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ’daki cinayet olayına karıştıkları tespit edilen şahısları yakalamak için Orhangazi’de operasyon düzenledi.
35 plakalı araçta bulunan 5 şüpheli, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı. Zanlıların Z.U., H.U., E.C., R.C. ve S.D. olduğu belirlendi.
Gözaltına alınan şahıslar, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilerek haklarında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı bildirildi. Emniyet kaynakları, operasyonun planlı ve koordineli bir şekilde yürütüldüğünü vurguladı.
Bursa Emniyeti, şehirde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini açıkladı. Yetkililer, vatandaşların huzurunu korumak amacıyla benzer operasyonların süreceğini duyurdu.