İnsan ve Medeniyet Hareketi Bursa Şubesi, şehitleri anma programında bir araya geldi.
İnsan ve Medeniyet Hareketi Bursa Şubesi tarafından düzenlenen Şehadet Gecesi programında, dava uğruna şehit olan kahramanlar dualarla anıldı. Yıldırım Belediyesi’nin desteklediği etkinlikte, Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü için verilen mücadeleye vurgu yapıldı.
Bursa’da düzenlenen anlamlı gecede, şehitlerin direniş ruhu ve mücadelesi anlatıldı. Katılımcılar, Mescid-i Aksa’nın özgürlüğünün her zamankinden daha yakın olduğunu belirterek, birlik ve dayanışma mesajları verdi.
Programda, şehitlerin hatırası dualarla yâd edilirken, direnişin simgesi olan Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne kavuşması için temenniler dile getirildi. Katılımcılar, “İlk göz ağrımız Mescid-i Aksa, bir gün buluşacağız!” mesajıyla geceye damga vurdu.
Şehitlerin izinden gitmenin önemine dikkat çekilen Şehadet Gecesi, Bursa’daki katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.