
İnegöl Belediyesi’nin gelenekselleşen "13 Gece 13 Farklı Cami" teravih programları tüm hızıyla sürüyor. Ramazan ayının huzur ve bereketini kentin dört bir yanına taşımayı hedefleyen organizasyonun son durağı Kurşunlu Mahallesi oldu. Kurşunlu Belediye Camisi’nde düzenlenen programa mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.
TÜRKİYE 2’NCİSİNDEN KUR’AN TİLAVETİ
İstanbul Levent Barbaros Hayreddin Paşa Camii Müezzini ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Türkiye 2’ncisi Kurra Hafız Ömer Faruk Mahmutoğlu, teravih namazı öncesinde cemaate Kur’an-ı Kerim ziyafeti sundu. Okunan ayetler ve yapılan dualarla camiyi dolduran vatandaşlar, Ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte hissetti.
Protokol ve Vatandaş Buluşması
Kurşunlu’daki programa AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Namaz çıkışında vatandaşlara helva ikramı yapılırken, protokol üyeleri mahalle sakinleriyle bir araya gelerek Ramazan sohbetleri gerçekleştirdi.
TERAVİH PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR
İnegöl Belediyesi’nin ilan ettiği takvime göre, önümüzdeki günlerde farklı mahallelerde hafız buluşmaları sürecek. Programın geri kalan takvimi ise şöyle:
11 Mart Çarşamba: Hafız Musa Delipoyraz – TOKİ Hz. Ali Camisi
13 Mart Cuma: Hafız Ahmet Aybar – Yeniceköy Merkez Camisi
16 Mart Pazartesi (Kadir Gecesi): Kurra Hafız Davut Avcı, Hafız Saffet Çalış ve Hafız Hasan Karaman – OSB Camisi